پیش فاکتور دریافت فایل
گزارش کارآموزی اجرا و ساخت ساختمانهاي يك طبقه بنايي و دو طبقه اسكلت بتن
9135
24,900 تومان
.rar
5,293 کیلوبایت
توضیحات:
گزارش کارآموزي اجرا و ساخت ساختمانهاي يك طبقه بنايي و دو طبقه اسكلت بتن در 50 صفحه ورد قابل ويرايش

آشنايي با محل كار آموزي

محل كار آموزي- بنياد مسكن انقلب اسلامي

اين بنياد داراي بخشهاي مختلف از جمله:

1- قسمت امور نظارت روستايي و وام مسكن

2- قسمت تنظيم سندو املاك

3- قسمت امور روستايي تعويض،جدول بندي و ............

4-قسمت امور مالي


اينجانب براي گذراندن كار آموزي در قسمت امور نظارت بر ساختمانهاي فني روستايي فعاليت نموده ام كه فعاليت در اين قسمت شامل نظارت بر ساخت و سازهاي مسكن روستايي مي شود كه مرتبط با رشته علمي اينجانب بوده است.





کليات اجرايي ساختمانهاي يك طبقه به شرح ذيل مي باشد:
ساختمان هاي مصالح بنايي ، يک سيستم سازه اي جعبه مانند را تشکيل مي دهند،شامل اجزاي سازه اي قائم يعني ديوارها و اجزاي سازه اي افقي يعني سقف ها. بارهاي قائم از سقف ها به عنوان اعضاي خمشي افقي به ديوارهاي باربروازديوارهاي باربربه عنوان اعضاي فشاري قائم به پي ها منتقل مي شوند.
هنگامي که ساختمان تحت تاثير حرکات زمين لرزه قرار مي گيرد،نيروهاي اينرسي درسيستم سازه به وجود مي آيد.مجدداً نيروهاي اينرسي از سقف ها به عنوان ديافراگمهاصلب افقي، به ديوارهاي باربروازديوارهاي باربر که در آنها اثرات خمشي وبرشي به وجود مي آيد،به پي هامنتقل مي گردند.به علت توزيع جرم ديوارها،نيروهاي اينرسي توزيع شده،خمش خارج ازصفحه ي ديوارهارا موجب مي شود.
تحليل رفتارساختمان هاي با مصالح بنايي که درمعرض زمين لرزه قرارگرفته اند،به وضوح نشان دهنده ي اهميت شکل و فرم ساختمان است.ساختمان هاي با شکل سازه اي منظم،باديوارهايي که درتراز سقف ها به يکديگر بسته شده اند، به مراتب رفتاري مناسب دارند،حتي هنگامي که به صورت مقاوم در برابر زمين لرزه طراحي نشده باشند. اين موارد نشان گر آن مي باشد که بارعايت اصول ساده ي معماري و سازه اي و همچنين باالتزام به کيفيت مصالح واجرا،مي توان به مقاومت لرزه اي مناسبي دست يافت.


شکل ساختمان
ضوابط کلي زيربايدهنگام طراحي ساختمان هاي بامصالح بنايي درنظرگرفته شوند:
الف) کل ساختمان ياقسمت هاي مختلف آن،هرکدام بايدنسبت به دو محوراصلي حتي المقدور متقارن باشند.طبق آيين نامه ي 2800ايران ساختمان مي تواند نسبت به دو محور اصلي نزديک به متقارن نيز باشد.ناتقارني ساختمان موجب اثرات پيچشي شده وسارت را در يک ناحيه بحراني از ساختمان متمرکز مي سازد.تقارن بايد در انتخاب محل بازشوها نيز رعايت شود.
ب) ساختمان هاي با شکل چهارگوش يامستطيل در پلان،هنگامي که در معرض زمين لرزه قرارمي گيرند،درمقايسه بااشکال ديگر،بهتررفتار مي نمايند.اثرات پيچشي ناشي از حرکات زمين،برساختمان هاي مستطيلي کشيده درپلان نيز نامطلوب است.بنابراين نسبت طول به عرض هرقسمت ساختمان بايدبه5/3 محدود گردد.آيين نامه ي 2800 افزايش اين نسبت رااز3مجاز نمي داند. چنانچه براي ساختمان طول بيشتري موردنظراست بايد بادرزهاي جداکننده،به قسمت هاي متعدد تقسيم گردد.
پ) درتقسيم يک ساختمان به قسمت هاي ساده تر،بايدهر قسمت مستطيلي شکل ومتقارن باشد.براي اجتناب از ضربه زدن قسمت هاي مختلف به يکديگر، بايد مقدار درزکافي باشد.توصيه مي شود عرض درزکمتر از30 ميليمترنباشد. همچنين بايد براي هرطبقه10 ميليمتر(يا3ميليمتر)هنگامي که ارتفاع ساختمان از9مترتجاوزمي نمايد،به مقدار درز اضافه گردد.مطابق آيين نامه ي 2800ايران حداقل درزانقطاع در تراز هرطبقه برابر01/0ارتفاع آن ترازاز روي ترازپايه مي باشد.ادغمه ي اين درزها در شالوده الزامي نمي باشد.
ت) پلان ساختمان بايدحتي المقدور ساده باشد.پيش آمدگي ها و پس رفتگي هاي نا مناسب نداشته باشد. الحاقات ساخمان مانند کتيبه ها،طره هي بلندافقي و قائم،تابلوهاي سنگي و مشابه آنهاازنقطه نظرلرزه اي،خطرناک و نامطلوب است.کليه الحاقات ساختمان که استفاده از آنا ضروري است،بايد کاملاً مسلح و مهار شده باشند.ابعاد پيش آمدگي در پلان ساختمان بدون تعبيه ي درزانقطاع به مقادير محدوداست.دراين صورت محدوديتي براي بعدريگر وجود ندارد،به شرطي که پلان ساختمان به طورنامناسبي نا متقارن نگردد.
ث) توزيع سختي چه در پلان وچه در ارتفاع بايدتاجايي که امکان دارد يکنواخت باشد.تغييرات ناگهاني سختي که به دليل تغييرات پلان درطبقات مختلف است،موجب تمرکز شديد خسارت در آن مناطق مي گردد.
ج) درسيستم هاي سازه اي مختلط،بايد از ترکيب سيستم باربر بنايي و بتني مسلح چه در ارتفاع و چه در پلان اجتناب نمود.مگر اين که تحليل خاصي دراين موردانجام گيرد.درصورتي که ستون هاي بتني مسلح منفرد به عنوان اعضاي باربرقابل اجتناب نباشد،ديوارهاي بنايي بايدبتوانند تمام بارلرزه اي راتحمل نمايند.
ابعادپلان،ارتفاع ساختمان وتعداد طبقات
براساس مشاهده خسارات ناشي از زمين لرزه ها،مصالح وسيستم هاي سازه اي که در اجراي ساختمان هاي بنايي مورد استفاده قرار مي گيرند و باتوجه به دانش فني رايج و فناوري اجرايي،کشورهاي مختلف ازجمله هندوستان ومنطقه بالکان حدود خاصي رادرابعادپلان وارتفاع ساختمان هاي بنايي درآيين نامه هاي لرزه اي خود مقرر مي دارند. شباهت منطقه ي بالکان و خصوصيات ساختمان هاي آن باشرايط ساخت و ساز کشورما،استفاده از اين آيين نامه ها رابراي ما نيز ممکن مي سازد.اين محدوديت ها بر اساس لرزه خيزي منطقه،لرزه خيزي کم(L)،متوسط(M)وزياد(H)درآيين نامه ها تعريف شده اند.
اخيراً تحقيقات قابل توجهي،دررابطه با رفتار ساختمان هاي بنايي وديوارهاي تحت شرايط لرزه اي صورت گرفته ودرحال انجام است.دراين مورد افزايش مقاومت وشکل پذيري ديوارهاي بنايي که درآنها از تسليح افقي و قائم استفاده شده است، جلب توجه مي نمايد. بدين ترتيب نتايج تحقيقات نشان مي دهند که مي توان محدوديتهاي ابعادي ذکرشده را تخفيف داد.بااين وجود براساس نتايج نهايي کار،محدوديتهايي که دربخش هاي زيرتوصيه گرديده است قابل توجه است.
ابعاد پلان
به منظور کاهش اثرات اختلاف درجه حرارت،جمع شدگي وافت بتن مسلح در طبقات،نشت خاک در ساختمان هاي کشيده و طويل وهمچنين اجتناب از اثرات ناشي از تفاوت هاي حرکت زمين در طول ساختمان، طول ساختمان مصالح بنايي يا بخش هاي تفکيک گشته آن بايد به40متر درنواحي لرزه باشدت زياد(H)وبه 50متردرنواحي باشدت هاي متوسط(H)وکم(L)محدود گردد.
همچنين به منظور محدود کردن خسارت ناشي از اثرات پيچشي ساختمان ها هنگامي که در معرض زمين لرزه قرار مي گيرند،نسبت طول به عرض ساختمان هاي بنايي نبايد از 5/3 تجاوز نمايد.
درصورتي که دروضعيت خاک محل،نامناسب باشد،محدوديت هايي در نظر گرفته شده بايد باشرايط خاک تغيير يابند.
5- ديوارهاي حائل(محافظ):
الف- ديوارهاي محافظ در مقابل ريزش: گاهي اتفاق مي افتد که سطح بنا از زمين هاي اطراف خود پايين تر ويا بالاتر است. دراين مواقع براي پيشگيري ازريزش خاک به داخل ساختمان وخرابي آن از ديوار محافظ استفاده مي گردد. (ديوارهاي محافظ را معمولاً باسنگ لاشه وملاط ماسه وسيمان وآهک(باتارد) مي سازند البته امکان اين که اين ديوارها را از آجر ساخت وجود داردولي بهتر خواهد بود که از نظر صرفه جويي واستحکام بيشتر ديوار را بنا کرد. ديوارهاي محافظ بيشتري درکارهاي جاده سازي وپل سازي در جاهايي که احتمال ريزش فراوان دارد مورد استفاده قرار مي گيرند وهمچنين در مقابل ريزش خاک و سنگ هاي جداشده از کوه نيز نقش محافظ را دارند.
ب- ديوار محافظ عايق کاري: چنين ديواري را بيشتر در زيرزمين ها به کار مي برند. ديوار اصلي که بار طبقات فوقاني را تحمل مي کند بايد از رطوبت محفوظ مانده و از ملاط مرغوب استفاده گردد. لذا اول ديوار محافظ را باهر نوع ملاطي که مقرون به صرفه جويي باشد ساخته و روي آن را با ملاط ماسه و سيمان اندود صيقلي مي نمايد، سپس در روي اندود ماسه وسيمان عمل عايق کاري انجام داده و ديوار زيرزمين راباملاط ماسه و سيمان مي سازند. در اين روش عيب طريقه ي نخست وجود نخواهد داشت.
پيوندهاي آجري(هشت گير):
کليه ديوارهايي که با آجر ساخته مي شوند بايستي داراي پيوند باشند. بدين معني که هر يک از آجرها به وسيله ي آجرهاي رديف بالا و پايين قفل وبسته شده وهمديگر را بپوشانند وبه يکديگر قلاب شوند. ديواري که با چنين روشي ساخته مي شود مقاومت آن بيش از ديواري است که پيوند آجري ندارد. ديوارهايي که فاقد پيوند(بند روي بند) مي باشند همانند يک ستون(از پايين به بالا) عمل مي نمايند. يعني باري که بايست به وسيله ي تمام ديوار تحمل شود فقط به يکي از ستون ها(ستون بار) وارد شده و بقيه ي ديوار عملاً نقشي در تحمل نخواهد داشت لکن ديوارهايي که با پيوند آجري صحيح ساخته مي شوند هر آجر بار وارده را به آجرهاي زيرين منتقل نموده بدين ترتيب فشار وارده از بار به تمام نقاط ديوار تقسيم در نتيجه پخش فشار به خوبي انجام و به تمام سطح منتقل مي شود از مطالب گفته شده در بالا مي توان نتيجه گرفت که پخش فشار در ديوارها با در نظر گرفتن قطر ديوار به صورت ذوزنقه بوده به طوري که در نقطه فرود آمدن بار، سطح فشار کمترين مقدار و درپاي ديوار، سطح فشار بيشترين مقدار را خواهد داشت.
اتصالات ديوارهاي اجري(پيوندها)
الف- اتصالات متداول درايرن
1- پيوند راسته(راسته نما):ساده ترن اتصال در ديوارهاي آجري اتصال راسته مي باشد که براي ساختن ديوارهاي تيغه اي و نيم آجره(11سانتي) مورد استفاده قرار مي گيرد در اتصال ساده بايد سعي شود حتي المقدور درزهاي عمودي(بندهاي قائم)هر رج از آجرچيني دقيقاً در وسط آجري هاي راسته در رج ديگر قرار گيرد.
2- پيوند کله(سرنما): اين اتصال در ديوارهاي يک آجره به کار مي رود و آجرها در تمام رديف ها صورت کله چيده مي شود. در اين اتصال نيز بايد دقت شود درزهاي عمودي در هر رديف کاملاً دروسط آجرهاي کله در رديف ديگر قرار گيرد.
نکته اي که در اين اتصال بايد در نظر گرفته شود آن است که براي رعايت دستورالعمل فوق و جلوگيري از روي هم قرار گرفتن بندهاي عمودي در رديف هاي که نمي توان آجرکله دردو انتهاي ديوار به کار برد بايستي از آجر سه قد استفاده کرد و از به کار بردن آجر کلوک(آجر4/1)جداً خودداري کرد زيرا باعث ضعف ديوار در دوانتهاي آن خواهد گرديد.
3- پيوند کله و راسته: اين نوع اتصال يکي از متداول ترين اتصالات آجري در ايران به شمار مي رود. اتصال کله و راسته را در کليه ديوارها بجز ديوارهاي نيم آجره و تيغه مي توان به کار برد.
4- پيوند بلوکي:(يک رديف کله و يک رديف راسته) اتصال بلوکي نيز جزء اتصالات متداول در ايران بوده که به صورت يک رديف کله و يک رديف راسته چيده مي شود. يعني اگر در رديف هاي فردکله به کار رود در نتيجه رديف هاي زوج را راسته تشکيل خواهد داد. لازم به توضيح است که درديوارهاي يک و نيم آجره يک روي ديوار در هر رج چنانچه که چيده شود روي ديگر همان رديف اجباراً راسته خواهد بود.
ب- اتصال هاي غير متداول در ايران
1- پيوند صليبي:(خارجي) پيوند صليبي يکي از بهترين انواع اتصالات در آجرکاري است. مزيت اين پيوند بر ديگر اتصالات آجري در اين است که درزهاي ائم در رديف هاي راسته نما مقابل يکديگر قرار نمي گيرند. در پيوند صليبي رديف اول آجرچيني وتمام رديف هاي فرد آن سرنما چيده مي شود و کليه رديف هاي زوج به استثناء رديف هايي که مضرب 4دارند(شماره رج هايي که بر 4قابل تقسيم باشند)، بعد از سه قدي که در ابتداي رج قرار مي گيرد بقيه رج تا آخر راسته نما مي باشد. ولي در رديف هايي که مضرب4دارند مانند رديف هاي4-8-12-16و...در ابتداي رج بعد ازسه قد يک کله قرارگرفته وبقيه رج با راسته نما ادامه مي يابد. لازم به تذکر است که فرق پيوند صليبي با بلوکي نيز درهمين رج هاي4-8-12-16درپيوند بلوکي مي باشد زيرا اين رديف ها نيز مانند بقيه ي رديف هاي زوج تماماً راسته نما چيده مي شود.

2- پيوند هلندي:اين پيوند را مي توان اختلاطي از دو پيوند بلوکي و کله و راسته دانست. پيوند هلندي مورد استفاده چنداني در ايران ندارد. در اين اتصال رديف اول و رديف هاي فرد را سرنما تشکيل مي دهد، بدين صورت که در ابتداي رج سه قدي قرار گرفته و بقيه رج سرنما چيده مي شود ودر رديف دوم و رديف هاي زوج کله و راسته به کار رفته و همچنان تکرار مي گردد.
معايب و محاسن انواع پيوندها
به طوري که مشخص است، وقتي يک اسکلت آجري داراي مقاومت کامل باشد که ديوار- ستون- لغازو...آجري داراي پيوند صحيح بوده و هيچگونه بند برشي در رج هاي آجرکاري وجود نداشته باشد آجرکاري با پيوند صحيح داراي مقاومت مطلوب بوده، در صورتي که رج هاي آجرکاري با داشتن بندهاي برشي و فاقد پيوند داراي نقصان مقاومت مي باشد. در آجرکاري سيستم هاي مختلفي قابل اجرا مي باشد. برخي از انواع آجرکاري داراي نمايي زيبا بوده، اما از نظر پيوند واتصالات داراي بند برشي مي باشند، بديهي است وجود بند برشي از مقاومت آجرکاري کم مي کند، مانند آجرکاري کله و راسته.
آجرکاري کله و راسته: محاسن آجرکاري در نوع کله و راسته به خاطر نماي زيباي آن مي باشد، که آجرهاي سرنما و راسته نما يک رج در ميان در يک امتدادواقع مي گردند، اما معايب اين نوع آجرکاري به خاطربندبرشي به اندازه ي يک کلوک مي باشد، که راسته نما را از سرنما جدا مي کند، اين امر از تحمل مقاومت فشاري آجرکاري مي کاهد.
براي شکل دادن به آجرکاري در نما سازي کله راسته، از به کار بردن دو راسته نما در جوار يکديگر و سرنما پهلوي راسته نما استفاده مي شود. اين حالت براي شکل دادن نما مورد استفاده واقع مي شود، اما از نظر مقاومت از نوع آجرکاري کله راسته به مراتب ضعيف تر مي باشد. بر چنين آجرکاري نمي توان فشار وارد کرد.
آجرکاري دو کله و دو راسته: درسيستم آجري دو کله و دو راسته براي نما سازي از رج هاي دوکله و دو راسته نيز استفاده مي شود. اين آجرکاري داراي نمايي خاص مي باشد، اما از نظر مقاومت فشاري چون در رج ها آجرکاري وجود بندبرشي از نوع اصلي آجرکاري کله راسته به مراتب بيشتر مي باشد تقليل نيروي فشاري چشمير مي باشد.
«اصطلاحت پيوند در آجرکاري»
لاريز:مواقعي که نتوان ديواري را به علت زياد بودن طول آن در يک مرحله ساخت آن را دو يا چند مرحله مي چينند. براي سهولت کار ابتدا قسمتي از ئيوار را چيده و انتهاي آن را به صورت لاريز(پله اي)در مي آورند پس از پايان اين مرحله از ديوار چيني مرحله ي دوم را از انتهاي لاريز شده شروع و ادامه مي دهند و اين عمل ممکن است در بعضي مواقع بسته به طول ديوار چندين بار تکرار گردد.
لابند: درصورتي که به ديوار اصلي بنائي خواسته باشند در آينده ديوار ديگري عمود بر آن متصل ويا طويل نمايند بايستي ديوار اصلي را در محل اتصال به صورت لابند در آورند. در لابند بر خلاف لاريز محل اتصال دو ديوار از ملاط خوب پر نمي شود و به صورت درزهاي ترک مانند باقي مي مانند که منجر به ضعف ديوار شده و از استحکام ديوار مي کاهد.


ديوار در تقاطع و تلاقي:
الف- ديواردرتلاقي:هرگاه ابتدا يا انتهاي يک دي.ار با ديوار ديگري(باضخامت ثابت يا متغير)در طول آن يکديگر قطع و به هم متصل مي شوند ديوار را در تلاقي گويند.
ب- ديوار در تقاطع:
هرگاه دو ديوار با ضخامت هاي ثابت يا متغير يکديگر را در طول هاي خود قطع وبه هم متصل شوند، ديوار را در تقاطع گويند.
پيوند صحيح در اين نوع ديوارها بايستي کاملاً رعايت گردد در غير اين صورت به ضعف بنا منتهي خواهد شد.
ديوار در زاويه:
هرگاه ابتدا يا انتهاي دوديوار با ضخامت هاي مساوي يا مختلف در يک نقطه يکديگر را قطع وبه هم متصل مي شوند ديوار را در زاويه مي گويند. اين گونه ديوارها تشکيل دهنده زواياي ساختمان بوده و از اهميت خاصي برخوردار مي باشند و مي بايست در پيوند چنين ديوارهايي دقت کافي مبذول داشت. چنانچه قواعد پيوند در گوشه هاي کار رعايت نگردد وداراي اتصال صحيح نباشد در مقابل بارهاي وارده وارزش هاي زمين، ديوار در محل زاويه ترک خورده و باعث خرابي بنا مي گردد.
يک رگي کردن بنا
معمولاً به خاطر اينکه فنداسيون(پي) در مقابل عوامل طبيعي کاملاً محفوظ بماند و فنداسيون از هر جهت سالم نگه داري شود، پي در ارتفاعي پايين تر از سطح زمين طبيعي ساخته مي شود. ساختن فنداسيون در ارتفاعي پايين تر از زمين طبيعي در تمام مناطق يکسان نيست و نسبت به وضع جوي و اقليمي در محيط فرق مي کند.
مثلاً سطح روي فنداسيون درتهران بين 40تا60سانتي متر پايين تر از زمين طبيعي ساخته مي شود در صورتي که سطح روي فنداسيون در آذرايجان ونقاط سردسير کشور 00/1مترتا20/1متر پايين تر اززمين طبيعي بنا مي گردد. اين مقدار ارتفاع به خاطر آن است که فنداسيون در مقابل باران – برف و بالاخره يخبندان محافظت بشود در ضمن براي اينکه آب باران و برف به قسمت هاي داخلي ساختمان چه ساختمان هاي ويلايي و آپارتماني و يا ساختمان هاي اداري و غيره وارد نشود، کف تمام شده ساختمان با اختلاف ارتفاع و بلندتر از زمين طبيعي ساخته مي شود. نتيجه اينکه از سطح روي فنداسيون تا کف تمام شده ساختمان ارتفاعي به وجود مي آيد که با ساختن کرسي چيني به اولين رج بنا مي رسد.

اجراي كف كرسي :

11- در اين مرحله ابتدا ديوار چيني 35 سانتي كف كرسي را يك رگه نموده . بشكلي كه شناژ از هر طرف در وسط ديوار چيني قرار گيرد يعني فاصله پوشش بتن حفظ شود.

1-11- در صورتيكه قصد اضافه نمودن سكو( تراس ) را داريد با ناظر خود هماهنگ نمائيد .12- پس تاييد يك رگ نمودن ديوار چيني كف كرسي توسط ناظر . ديوار چيني را تا حد معمول ( حداكثر 120 سانتي متر ) ادامه مي دهيم .

1-12- استفاده از سنجاقكها به ارتفاع هر 50 سانتي متر و به طول 75 سانتي متر از هر طرف براي اتصال شناژها به ديوار الزاميست .

2-12- زنجاب كردن اجرها ( ابگيري اجر بمدت يك ساعت قبل از شروع اجر چيني ) كاملا ضروري است .

3-12- پس از انجام هر ده رگ اجر مي بايست دو غاب ماسه سيمان بخوبي انجام شود.

4-12- در هنگام چيدن اجرها بايستي سعي شود كه بندهاي عمودي اجرها روي هم قرار نگيرد و حتما با ملات پر شود.

5-12- اجر چيني مي بايست بصورت كله و راسته و كاملا شاقولي انجام شود .

بتن ريزي مرحله اول شناژهاي قائم :

13 در اين مرحله پس از قالب بندي ريشه ستونها ( در صورت امكان استفاده از قالب فلزي ) . بتن ريزي ان مطابق كليه شرايط مندرج در بند 9 انجام مي شود .

1- 13- قالبها بايستي كاملا مهار شده تا بتن از اطراف ان بيرون نريزد .

اجراي قير گوني :

14- جهت جلوگيري از نفوذ رطوبت . اجراي قير و گوني گرم بر روي كف كرسي پس از انجام زير سلزي ان با ملات ماسه سيمان صورت مي گيرد.

1- 14- قير گوني مي بايست از هر طرف ديوار 15 سانتي متر بيرون بماند.

2-14- استفاده از پلاستيك و يا قير اماده مجاز نمي باشد .

15- جهت جلوگيري از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان مي بايست داخل كف كرسي را تا اندازه اي با گراويل پر كرد و مابقي ان را به ارتفاع 30 تا 40 سانتي متر بصورت بلوكاژ ( سنگ چيني ) اجرا نمود.

اجراي ارماتور شناژهاي قائم :

16 ارماتور شناژهاي قائم بايد بشكل مناسب و مطابق ظوابط روي هم گذاري به ريشه ها متصل شوند.

1-16- مرتب نمودن خامودها بطوريكه اولين خامود روي بتن قرار گيرد و خامودها يك در ميان بچرخد. الزاميست.

اجراي ديوار چيني :

17- يك رگه نمودن ديوار چيني اصلي به ضخامت 50 سانتي متر و تاييد ان توسط ناظر فني .

18- ادامه اجر چيني ( به ضخامت 30 سانتي متر ) تا زير سقف بشرطي كه مطالب ذكر شده در بند 12 و موارد زير در اجراي ديوار چيني كاملا رعايت شود:

1-18- استفاده از اجر ايتال و اجرهاي سبك تحت هر عنوان مجاز نمي باشد .

2-18- استفاده از اجرهاي سوراخدار باكيفيت خوب بسيار توصيه مي شود.

3-18- ديوار چيني در محل ستونها ( بصورت لابند و يا ساده ) بايستي شاقولي اجرا شود.

4-18- از در نظر گرفتن درب و پنجره هاي با ابعاد زياد خودداري نمائيد . ( خصوصا درب و پنجره پا چلاقي يا يكسره )

5-18- نعل درگاههاي درب و پنجرهها بايستي به صورت فلزي و يا بتني با تكيه گاه مناسب

1403/10/5 - پین فایل