پیش فاکتور دریافت فایل
گزارش کارآموزی شرکت صنا الکترونیک
9122
24,900 تومان
.zip
4,555 کیلوبایت
توضیحات:
گزارش کارآموزي شرکت صنا الکترونيک در 16 صفحه ورد قابل ويرايش




شرکت صنا الکترونيک (سهامي خاص) با مديريت مهندس حميد رضا نعيمي سرابيان در پائيز سال1381 تآسيس گرديدکه با پيگيريهاي مهندس نعيمي در اواخر تابستان سال 1382 شرکت صنا الکترونيک رسما به ثبت رسيد . در اواخر بهار سال 1387 با گفتگوهايي که بين من و مهندس نعيمي صورت گرفت قرار شد که من از تاريخ 20/4/1387 (که پس ازانتخاب واحد ترم تابستان زمان و شروع کارورزي تعين گرديد) به عنوان کارآموز در شرکت صنا الکترونيک فعاليت داشته باشم و دوران کارآموزي (240ساعت=8ساعت×30روز) را زير نظر مهندس بهزاد کريمي را با فعاليت در اين شرکت سپري کنم .



از فعاليتهاي اين شرکت ميتوان به موارد ذيل اشاره کرد :



1- طراحي و ساخت سيستم هاي الکترونيکي و مخابراتي

2- اتوماسيون دستگاههاي صنعتي(PLC . ميکرو کنترلر)

3- مجري دوربينهاي مدار بسته و سيستم هاي حفاظتي



که بخش عمده فعاليتهاي اين شرکت بر روي طراحي و ساخت مدارهاي الکترونيک و اجراي مدارهاي قدرت و فرمان دستگاههاي صنعتي ميباشد .



توجه:

1- بايد اعتراف کرد که آيتم سوم به دليل رکود اقتصادي به فعاليتهاي اين شرکت اضافه گرديده است.

2- مهندس نعيمي دائي من ميباشد ولي خوشبختانه يا متاسفانه ايشون مانند يک کارآموز غريبه با من برخورد ميکردند.

3- و نکته ديگري که بايد به آن اشاره کرد در اين شرکت منشي خانوم وجود نداشت نميدونم با چه انگيزه اي در محل کار حاضر ميشدم.

4- مهندس ما اونجا به تي کشي هم افتاده بوديم خلاصه اگر مهندس نشيم نظافتچي خوبي ميشيم .

همان طور که در مقدمه عرض کردم بخش عمده فعاليتهاي اين شرکت بر روي طراحي و ساخت مدارهاي مختلف الکترونيک ميباشد که اين امر سبب ميشود که با شرکتهايي که در اين راستا فعاليت دارند به عنوان شرکت مکمل (بخش سيستمهاي الکترونيک) با اين شرکتها و گروههاي صنعتي همکاري داشته باشد که بخش هايي که در تخصص اين شرکت ميباشد طراحي و به مرحله اجرا در آورد.از جمله شرکتهايي که شرمت صنا الکترونيک بخش طراحي و اجراي سيستمهاي قدرت و فرمان اين شرکتها را بر عهده داشت نميتوان به شرکت برين صنعت افتخار اشاره کرد که من بخش عمده دوران کارآموزيم را بر روي سيستم هاي اين شرکت کار ميکردم . دستگاه توليدي در مجموعه برين صنعت افتخار که در سيستمهاي قدرت فرمان اين مجموعه دست ما بوده دستگاه دوخت و برش و چاپ کيسه هاي الياف مصنوعي (پلي پرولين)ميباشد که در CDهمراه گزارش کار در 3 track موجود ميباشد که track اول مربوط به توليد الياف مصنوعي و track دوم مربوط به توليد کيسه ها توسط اليافهاي مصنوعي و track سوم قسمت چاپ و برش و دوخت ميباشد که در حيطه کاري شرکت صنا الکترونيک ميباشد به تصوير درآمده است.

اين گزارش کار به دليل اين که پس از گذشت يک ماه از اتمام کارورزي تهيه شده کيفيت چنداني ندارد البته اگر به صورت روزانه تهيه ميشد هم بهتر و هم پر بارتر از اين ميشد اميدوارم که همين مقدار تهيه شده کفايت کند.

اولين روز کار ورزي من مورخ 20/4/1387 بود که با هماهنگي هاي شب گذشته اش با مهندس نعيمي صورت گرفت قرار شد که ساعت 8 صبح 20/4/1387 در محل کارگاه شرکت برين صنعت افتخار (کيلومتر 3 جاده قوچان مقابل البسکو کوچه بعد از قطعات خاور نبش ميلان اول)حاضر شوم ولي به دليل اينکه روز اولي بود که به کارگاه ميرفتم با تاخير ساعت 8:45 رسيدم. اون روز , روز اول آشنايي من با کار و اعضاي تيم فني شرکت صنا الکترونيک و برين صنعت افتخار بود .

در روز اول کارورزي , فعاليت چشم گيرو چنداني نداشتم . چون جلسه اول من بود بيشتر جنبه آشنايي و معرفي اجزا و اصول کار را داشت . روز اول بدين صورت سپري شد . . . !

در روزهاي دوم , سوم , . . . به منتاژ و پشتيباني و گارانتي سيستم ها سپري شد . منظورم از پشتيباني اين است که به دليل اينکه سيستمهاي مونتاز شده توسط اين شرکت به گونه اي طراحي شده که کسي جز خود اين شرکت سر در نمي آورد و جهت فروش سيستم ها اين مزايا را براي مشتريان خود در نظر گرفته است البته به کيفيت و کارا بودن سيستم هاي خود اطمينان دارند زيرا لوازم به کار رفته در اين سيستم ها از نوع مرغوب تهيه گشته است و توسط مهندسين مجرب مونتاژ شده است .

اکنون به تشريح اجزاي تشکيل دهنده اين سيستمها ميپردازم که در حين تشريح قطعه به کارايي اين قطعه در سيستم اشاره ميکنم:







اين بخش دو گروه اصلي تقسيم ميشود:

1- سيار((box system

2- ثابت

هر دو اين گروه از سيستمها کارايي مشابه دارند که فقط نحوه استفاده از آنها فرق دارد و حتي اجزاء تشکيل دهنده هر دو يکي ميباشد .





سيستم سيار((box system

سيستم سيار:(control box c.p.s)

حروف c.p.s بر گرفته شده از حروف اول کلمات Cut . Print . Sewميباشد (به معني جعبه کنترل برش,چاپ,دوخت ميباشد) که اين سيستم جهت سهولت انجام کار و سرويس دهي در خارج از استان بر روي دستگاههاي مربوطه جهت بازسازي و به روز کردن(up date system (دستگاههاي قديمي طراحي و تهيه گشته است .که تصوير آن در عکس فوق قابل مشاهده ميباشد .







سيستم ثابت

سيستم ثابت :

اين سيستم بر روي دستگاهها در کارگاه بر روي دستگاههاي مربوطه نصب ميگردد که همراه با دستگاه بصورت خط کامل به مشتريان عرضه ميگردد. که نماي داخلي آن در عکس فوق قابل مشاهده است .



اکنون به معرفي و اجزاي تشکيل دهنده اين مجموعه الکترونيکي ميپردازيم:

اين سيستم از سه گروه عمده تهيه گشته که عبارتند از :

1- پانل کنترل

2- محتواي دروني box

3- قطعات خارج از box مرتبط با سيستم



هر يک از قسمتهاي فوق شامل چند بخش ديگر ميشوند که عبارتند از:

1- پانل کنترل :

1-1- ولوم هاي تنظيم

1-2- چراغ هاي سيگنال

1-3- کليد power

1-4- نمايشگر P.L.C

1-5- ترموستات

2- محتواي دروني BOX :

2-1- اينورتر

2-2- سرو درايو

2-3- مقاومت بريک

2-4- کنتاکتور

2-5- فيوز

2-6- P.L.C

2-7- ماژول آنالوگ P.L.C

2-8- اتصالات

2-9- ترمينالها

3- قطعات خارج از BOX مرتبط با سيستم:

3-1- رله

3-2- سنسور

3-3- موتور



2-6-P.L.C :

متشکل است از يک سري ترمينالهاي ورودي و خروجي که ترمينالهاي ورودي از يک سري سنسور و شاسي ها فرمان ميگيرد که پس از اعمال و اجراي برنامه ها بر روي داده هاي ورودي , فرمانهاي خروجي را صادر کرده و از ترمينالهاي خروجي خارج ميکند . که ميتوان رله و سيتمهاي ديگر را راه اندازي نمود . PLC به کار رفته در اين سيستم از نوع FATEK ميباشد که ورودي ها را با X و خروجي هارا با Y مشخص نموده است . که در شکل زير در سمت چپ نمايش داده شده است.



2-7-ماژول آنالوگP.L.C :

ماژول آنالوگ ولتاژ ديجيتال PLC را به آنالوگ تبديل کرده . که از آن ميتوان جهت رته اندازي اينورترها استفاده نمود . که در شکل فوق در سمت راست PLC قابل مشاهده ميباشد.

2-8-اتصالات :

همان سيمهاي رابط بين قطعات ميباشد که توسط بستهاي پلاستيکي دسته بندي شده و در درون DARK جهت زيبايي کار قرار ميگيرد هر چه سيمهاي بکار رفته الوان تر باشند عيب يابي سخت افزاري نيز راحت تر ميگردد . مانند شکل زير:

1403/10/2 - پین فایل