پیش فاکتور دریافت فایل
گزارش کارآموزی كنجاله،خط توليد حلوا شكري
8802
24,900 تومان
.zip
164 کیلوبایت
توضیحات:
گزارش کارآموزي كنجاله-خط توليد حلوا شكري در 10 صفحه ورد قابل ويرايش




كنجاله

خط توليد حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر مي‌باشد. كنجد با نام علمي Sesam، اندي‌كام مي‌باشد . از خانواده پدالياسه مي‌باشد. كنجد داراي 16جنس و 60 گونه گياهي علفي مي‌باشد. كليات گياه‌شناسي به صورت يك و يا چند ساله، ساقه آن از نيم متر متغير و روي ساقه آن برگ‌هاي بيضي شكل متقابل هم‌اند. ميوه اين گياه يك كپسول بلند و نوك تيز كه داخل اين كپسول پنجاه تا شصت دانه كنجد وجود دارد. ارقام آن يا كنجد زرد يا سياه وجود دارد. عملكرد متوسط آن پانصد كيلو در هكتار مي‌باشد. زمان برداشت آن اول پاييز مي‌باشد.

مناطق كشت در ايران شامل جيرفت، خوزستان، گرگان، كلات، بجنورد و مغان مي‌باشد. ويتامين‌هاي B, D, E, F و ليستين مي‌باشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مركب از حدود 70درصد اسيدهاي چرب اشباع نشده مانند لينولئيك اسيد، اولئيك اسيد و چوب اشباع شده مانند اسيد بالمتيك و آراشيديك اسيد مي‌باشد. روغن‌هاي اشباع نشده و مفيد براي بدن است و در امريكاي شمالي و كانادا به مقدار زياد مي‌باشد.

اين روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمي‌برد، بلكه آنرا كاهش مي‌دهد. معمولاً دانه‌ها را مي‌شويند تا رنگ روي آن از بين برود. سپس دانه‌ها را آسياب كرده و پوست و آن را كه سبك است، و روي آب مي‌آيد، مي‌گيرند. سپس دانه‌ها را خشك كرده و در آب تميز مي‌كنند. اين خمير را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. اين روغن را از نقاله باقيمانده تحت فشار و گرما روغني بدست مي‌آيد كه به نام روغن گرم است كه البته ارزش غذايي روغن سرد را ندارد. روغن كنجد معجون ناشناخته مي‌باشد كه خوردن يك قاشق غذاخوري كنجد، موجب تامين 14درصد از نياز كلسيم خانم‌ها شده و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخن‌هايشان داشته باشند، با مصرف كنجد ناخن‌هايشان محكم‌تر شده و ترك و شكنندگي بر روي اين عضو كه جزئي از زيبايي انگشتان است، ديده نمي‌شود.

به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوري آن رساندن 5 ميلي‌گرم روي را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخن‌ها را آسان مي‌كند. شايد بدانيد كه كمبود روي چه اثراتي بر زيبايي دارد، آكنه را كمتر مي‌كند و از نازك شدن موها جلوگير مي‌كند. مانع ريزش موها، خصوصاً در خانم‌ها مي‌شود. در ضمن به دليل توام شدن اين ماده مغذي را ويتامين E، اين اثرات صدچندان شده و مي‌توان از خواص ضدچروك و سفيدكنندگي (ضد لك) اين ويتامين استفاده كرد.

حتماً مي‌دانيد كه كنجد چربي بسيار دارد، اما اين چربي از نوع گياهي و چندباندي است. اين روغن داراي اسيدهاي چرب ضروري است كه در ساختمان‌ها پوست به عنوان يك جزء اصلي محسوب مي‌شوند و در صورتي كه كمبودي از اين مواد مغذي ايجاد نشود، پوست كاملاً يكنواخت و نرم و لطيف به نظر مي‌رسد. جالب است بدانيد كه وجود همين چربي‌هاست كه اگر با يك منبع پروتئيني دريافت شود (كنجد به همراه چربي پروتئيني قابل توجهي دارد)، به ترميم موهاي آسيب ديده پرداخته و از خشكي بيش‌ از حد اين عضو نيز جلوگيري مي‌كند و موجب راحتي افرادي مي‌شود كه سالهاست از خشكي مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ كردن موهاي خشكشان مي‌هراسند، امروزه از روغن كنجد و خصوصاً كنجد سياه در تهيه انواع فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي خصوصاً محصولاتي كه براي رفع انواع خشكي‌ها تجوير مي‌شوند، استفاده مي‌شود.

معمولاً در تركيب انواع كرم‌ها و ماسك‌ها و شامپوهاي ترميمي از اين روغن استفاده شده تا خاصيت درماني آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسكي كه با روغن كنجد تهيه مي‌شود، براي تقويت موهاي خشك و آسيب‌پذير توصيه مي‌شود آشنا مي‌كنيم.

قبل از هرچيز بايد بگوييم كه شما مي‌توانيد از اين ماسك بسته به موهايتان هفته‌اي 1 تا 2 بار بعد از شستشوي آنها در حمام استفاده كنيد. مواردي كه تهيه اين ماسك استفاده مي‌شوند، شامل 2 قاشق غذاخوري روغن كنجد، زرده تخم‌مرغ يك عدد، شير 2 قاشق مرباخوري، ‌آرد جوانه گندم 2 قاشق غذاخوري.

ابتدا مواد را كاملاً مخلوط كرده و بعد از شستشوي موها در حمام اين ماسك را بر تمام موها خصوصاً پوست سر قرار داده و كاملاً با دو دست ماساژ دهيد. هرقدر ماساژ بيشتر باشد، مواد آسان‌تر نفوذ مي‌كنند. سپس با گذشت 10 دقيقه آنها را آب ولرم آبكشي مي‌نماييم.

يكي از اثرات مفيد كنجد به شرح زير مي‌باشد:

به سر بماليد، باعث رشد و سياهي موي سر مي‌شود؛
براي كيسه صفرا مفيد است؛
اسهال خوني را برطرف مي‌كند؛
براي رفع تنگي تنفس و سرفه خشك و زخم ريه مفيد است.

بهترين كنجد براي حلو، كنجد افغانستان مي‌باشد، زيرا داراي دانه‌هاي يك دست و روغن شفافي دارد و همچنين داراي بازدهي بيشتري مي‌باشد.

محصولات كارخانه

حلوا شكري 500 گرمي:

بسته‌بندي اوليه: ظروف پلي‌اتيلن؛

بسته‌بندي ثانويه: شيرينگ 18 عددي؛

به ابعاد 145×285×104 ميليمتر.



حلوا شكري 100 گرمي:

بسته‌بندي اوليه: ظروف پلي‌اتيلن؛

بسته‌بندي ثانويه: شيرينگ 12 عددي؛



حلوا شكري 500 گرمي:

بسته‌بندي اوليه: ظروف پروپيلن (سلوفان) متالايز؛

بسته‌بندي ثانويه: كارتن شيرينگ پك 60 عددي؛

ابعاد 134×240×340 ميليمتر.



حلوا شكري 7 كيلويي:

بسته‌بندي اوليه: ظروف پلي‌اتيلن با پوشش شيرينگ پك؛

بسته‌بندي ثانويه: كارتن 2 عددي؛

ابعاد: 190×270×390 ميليمتر.

حلوا شكري 500 گرمي:

بسته‌بندي اوليه: ظروف پلي‌اتيلن؛

بسته‌بندي ثانويه: شيرينگ پك 16 عددي؛



حلوا شكري 500 گرمي سوپر لوكس بسته‌اي:

بسته‌بندي اوليه: ظروف پلي‌استايرن شفاف با پوشش شيرينگ پك؛

بسته‌بندي ثانويه: كارتن 18 عددي؛

به ابعاد: 137×245×510 ميليمتر.

1403/9/8 - پین فایل