پیش فاکتور دریافت فایل
پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز(با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال)
6974
24,900 تومان
.rar
546 کیلوبایت
توضیحات:
پروژه کارآفريني بسته بندي گوشت قرمز(با ظرفيت بسته بندي 1600 تن گوشت قرمز در سال)در 35 صفحه ورد قابل ويرايش


1- 1 مقدمه :

بسته بندي به عنوان يک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينکه قابليت نگهداري بهتري را به کالا مي بخشد در کسب سهم بالاتري از بازار براي کالاي مورد نظر نيز مؤثر است.

نظريه پردازان بازاريابي، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، چنانچه از ئاژه بکار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برمي آيد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام ئحاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.

از ديگر سو توجه ناکافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است که محصولات مختلف غذايي کشور عليرغم دارا بودن کيفيت بسيارخوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگي هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشکالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي، محصولات غذايي توليدي کشور، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.

آلودگي و فساد مولاد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش غذايي و نهايتاً خروج مواد با ارزش غذايي از چرخه مصرف مي گردد، با عنايت به اين موارد فرآوري و بسته بندي گوشت قرمز به ظرفيت يکهزار ششصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح مي باشد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي بسته بندي گوشت قرمز از صاحبان کالا بوده و طي آن افت وزني حدود سه درصدي ناشي از خروج خونابه از لاشه محاسبه مي گردد و ضايعات لاشه و استخوان که حدود 20 درصد از وزن آن را شامل مي شوند و در تهيه پودر استخان به کار مي رود نيز به صاحبان کالا عودت مي گردد.

علاوه بر اينکه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسب اقتصادي است با اجراي اين طرح، مي توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي توانند سهم بسزايي در آن داشته باتشند.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

بسته بندي گوشت قرمز با ظرفيت بسته بندي 1600 تن گوشت قرمز در سال



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن


















1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

علاوه بر اينکه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسب اقتصادي است با اجراي اين طرح، مي توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي توانند سهم بسزايي در آن داشته باتشند.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 46 نفر ميباشد .









تاريخچه و سابقه مختصر طرح :
گوشت قرمز و نگهداري آن

گوشت به بافت هاي حيواني اطلاق مي شود که براي مصرف غذايي مناسب باشند. به عبارتي گوشت مجموعه اي از بافت هاي عضلاني، چربي، پيوندي و استخواني است که از لاشه ي حيوانات يا دام هاي گوشتي به دست مي آيد.

گوشت از نظر استاندارد

گوشت عبارت است از مجموعه بافت هاي عضلاني - اسکلتي لاشه ي دام هاي کشتاري که با بافت هاي چربي و پيوندي مربوطه نيز همراه باشد. در ضمن به اعضاي خوراکي دام مانند دل ، جگر، قلوه ، مغز و زبان نيز اصطلاحاً اعضاي گوشتي گفته مي شود.

گوشت لخم چيست؟

گوشت لخم عبارت است از گوشت يا بافت هاي ماهيچه اي حيوانات که ترکيب آن با اندام هاي داخلي نظير کليه و جگر ( که مجموعاً احشاء اطلاق مي شوند)، اختلاف دارد.
فرآورده گوشتي چيست؟

به ترکيبي از مقدار معيني گوشت با مقدار معيني از ساير مواد مورد نياز( از جمله آرد،

پياز ، سيب زميني ، سير و نشاسته ) براساس فرمول، فرآورده هاي گوشت گويند.

دسته بندي گوشت هاي مصرفي

گوشت به عنوان يکي از مواد غذايي به چندين دسته کلي تقسيم شده است. بزرگ ترين دسته بر حسب حجم مصرف، گوشت قرمز است. گوشت گاو، گوسفند، گوساله متداول ترين نوع گوشت هاي قرمز مصرفي هستند. با اين همه گوشت اسب، بز، شتر و خرگوش نيز به مصرف خوراک انسان مي رسند.

گوشت طيور که به پرندگان اهلي اطلاق مي شود، از نظر مصرف در دسته دوم قرار دارند و شامل مرغ ، بوقلمون، مرغابي و غاز مي شوند.

غذاهاي دريايي از نظر مصرف، در دسته سوم قرار دارند و اهم آنها را ماهيان تشکيل مي دهند. ميگو نيز در اين دسته قرار مي گيرد.

دسته چهارم به گوشت شکارها که غيراهلي هستند و با شکار به دست مي آيد، اختصاص دارد ؛ مثل گوشت آهو.
ارزش غذايي گوشت

ارزش غذايي

پروتئين گوشت نسبت به پروتئين گياهي بيشتر است، زيرا پروتئين گوشت داراي مقدار زيادي از اسيد آمينه هاي ضروري مورد نياز بدن است. همچنين مقدار زيادي از چربي حيواني در بافت گوشت حيوانات قرار گرفته است که منبع مهم انرژي براي بدن به شمار مي روند. گوشت يکي از منابع سرشار از انواع ويتامين هاي B است که مقداري از اين ويتامين ها در اثر حرارت از بين مي روند . مواد معدني موجود در گوشت يکي از عوامل موثر در ارزش غذايي گوشت هستند که به صورت ترکيبات آلي و املاح معدني از جمله آهن ، روي ، سديم ، کلر ، منيزيم و ... نيز ديده مي شوند.


ويژگيهاي ظاهري گوشت قرمز

1- رنگ گوشت بايد رنگ طبيعي گوشت دام باشد.

2- رنگ روشن آن نبايد تيره شده باشد.

يادآوري: تفيير رنگ قرمز به سبز، قهوه اي و خاكستري و يا ايجاد يك لايه لزج و چسبناك علائم فساد گوشت است.

3- سطح خارجي بايد بدون رطوبت باشد.

4- هيچگونه بوي غير طبيعي مثل بوي ترشيدگي يا متعفن نبايد حس گردد.

5- در محل اتصال گوشت به استخوان نبايد بوي غير طبيعي به مشام برسد (فساد عمقي)

6- قارچ زدگي نبايد داشته باشد.

7- گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد، نبايد نرم و لزج باشد.

8- گوشت بايد كاملا“ تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، بيماري و ذرات خارجي قابل رؤيت باشد.

9- چربي بايد سفت و سفيد و يا متمايل به سفيد و بدون هيچگونه بوي بد باشد.

10-ارگانهائي مثل كبد نبايد دچار تورم – ندولهاي غير طبيعي يا رنگ و بوي غيرطبيعي باشد.

11-گوشت نبايد خشك و حالت چروكيده داشته باشد.

12-گوشت نبايد در خارج مغازه آويزان باشد.

13-گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.

14-گوشت بايد كاملا“ بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر كنترل بهداشتي باشد.

15-گوشتهاي بسته بندي شده موجود در فروشگاه بايد در يخچال نگهداري و در مدت كوتاهي بفروش برسد.

16-گوشتهاي چرخ كرده بايد در حضور مشتري چرخ و خرد گردد.

17-گوشت قرمز منجمد علاوه برخصوصيات بالا بايد :

1-17- عاري از امعاء و احشاء و زوائد و ضمائم و چربيهاي ذخيره حفرات سينه و شكم باشد.

2-17- فاقد آثار سوختگي ناشي از انجماد باشد.

3-17- در داخل بسته بندي گوشت نبايد خونابه يا آب منجمد شده وجود داشته باشد.

18-نگهداري و عرضة گوشت قرمز بايد در داخل يخچالهاي ويترين دار صورت گيرد.

1403/1/31 - پین فایل