پیش فاکتور دریافت فایل
طرح کار افرینی و توجیهی بسته بندی روغن نباتی
14277
39,900 تومان
.rar
95 کیلوبایت
توضیحات:
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 156
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24

سر فصل ها:
اهداف اجرایی طرح 6
مقدمه 6
بخش اول : كليات 8
1-1) صنعت روغن و اهميت آن در تغذيه 8
نكاتي كه در مورد اسيدهاي چر 11
2-1) ويژگي هاي روغن هاي خوراكي 15
1-2-1) روغن خام 15
الف)روغن پنيه دانه 15
ب-روغن سويا 15
ج)روغن آفتابگردان 16
2-2-1) روغن جامد تصفيه شده 16
3-1 : تشكيل شركت سهامي روغن نباتي جهان ( سهامي عام) و به ثبت رساندن آن 17
تبديل شدن سرمايه به سهام مساوي و فروش آن در بازار 18
4-1) بازار مصرف روغن هاي خوراكي 18
مقادير روغن خام وارداتي و توليد داخلي 1370-1346 19
بررسي دقيق تر فهرست ظرفيت كارخانجات موجود اعم از روغنكشي و تصفيه 21
بخش دوم : مرحله صمغ گيري 24
1-2)مرحله خنثي سازي 24
2-2)هيدروژناسيون 28
3-2)بي بو كردن 31
بخش سوم : مطالعات فني و اقتصادي 34
1-3) زمين و ساختمانهاي طرح 34


دید اجمالی :

روغن نباتي به عنوان يكي از كالاهاي اساسي در الگوي مصرف غذايي ، اهميت و نقشي ويرژه دارد. روغن هاي خوراكي و بطور كلي چربي ها ، يكي از سه مواد اصلي غذايي مورد نياز بشر را تشكيل مي دهند كه به لحاظ ميزان توليد انرژي در بدن به ازاي واحد وزن ، از ارزش بيشتري نسبت به پروتئينها و هيدروكربونها برخوردار است . هر گرم چربي حدود 9 كالري انرژي توليد كرده ، حال آن كه به ازاي هر گرم پروتئين يا هيدروكربور ، انرژي توليد شده حدود 4 كالري مي باشد .
طرح توجیهی روغن کشی

1403/2/16 - پین فایل