پیش فاکتور دریافت فایل
تحقیقی در مورد پروسه توليد سس كچاپ در کارخانه و ازمایشات مربوط بدان:
14091
59,900 تومان
.rar
17 کیلوبایت
توضیحات:
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 9
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24

دید اجمالی :
براي اين منظور در ابتدا مواد پودري و صمغ و گاهي نمك و رب با هم مخلوط شده و داخل مخازن مخصوص در ابتداي خط توليد ريخته شده و آماده مي شوند رب به صورت فله خريداري شده كه داراي بريكس 36 است و بايد به بريكس 31-30 رسانده شود. براي اين منظور به آن آب اضافه مي شود.

1403/2/4 - پین فایل