پیش فاکتور دریافت فایل
تحقیقی در مورد خشک کردن انگور و روش های ان
13996
24,900 تومان
.rar
17 کیلوبایت
توضیحات:
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 14
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
سر فصل ها:
-1-8اصول خشك كردن انگور
2-1- 8 روش هاي خشك كردن انگور
• روش خشك كردن در آفتاب
• روش تهيه كشمش با استفاده از آفتاب در ايران
• روش خشك كردن در سايه
• روش خشك كردن با تيزاب

دید اجمالی :
خشك كردن انگور يكي از روشهاي بسيار قديمي براي نگهداري اين ميوه است .اين روش بر اين اصل استوار است كه ميكروارگانيسمهاي موجود روي مواد غذايي خشك شده قادر به رشد نخواهد بود ، بدين معني كه اين موجودات نمي توانند روي موادي كه فعاليت آبي آنها زير 0.6 است رشد كنند ، براي تعيين مقاومت ماده خشك شده در برابر فساد ، فعاليت آبي (نسبت فشاربخارآب محصول در يك محيط بسته بر فشاربخارآب خالص در همان شرايط)
عامل قابل اعتمادتري است تا مقدار آب موجود در محصول. رابطه بين اين دو عامل از محصولي تا محصولي ديگر به طور قابل توجهي متغير است . اين رابطه تا حد زيادي بستگي به مقدار و نوع مواد جامد قابل حل در محصول دارد .

1403/9/2 - پین فایل