پیش فاکتور دریافت فایل
تحقیقی در مورد انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب سیب
13681
24,900 تومان
.rar
317 کیلوبایت
توضیحات:
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : pdf(تایپ شده و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 10
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
سر فصل ها:
چکیده
مقدمه
ترکیب آب سیب تازه
تغلیظ آب میوه ها به روش تبخیر
ضرایب انتقال حرارت در فیلم ریزان
آزمایشات تجربی
بحث و نتیجه گیری 

1403/2/8 - پین فایل