پیش فاکتور دریافت فایل
تحقیقی در موردسالمونا
13503
24,900 تومان
.rar
34 کیلوبایت
توضیحات:
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 24
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثر و معمول _24
سر فصل ها:
سالمونلا در تخم مرغ :
استفاده از واكسن جهت كنترل سالمونلا در تخممرغ
استفاده از اسیدهای آلی جهت کنترل سالمونلا در طیور
کلستريديوم ديفيسيل
کوليت ناشى از کلستريديوم ديفيسيل
کلستريديوم پرفرنژنس
انتقال عمودی سالمونلا انتریتیدیس
كاهش خطر سالمونلا توسط فلفل
عفونتسالمونلا ـ salmonella infections
دید اجمالی :
عفونت سالمونلا بر اثر مصرف غذا يا نوشيدنى آلوده (اکثراً تخممرغ يا ماکيان) ايجاد مىشود، و ممکن است طيف بالينى بيمارى ناشى از آن از گاسرتوانتريت تا تب رودهاى متفاوت باشد. S تيفى موريوم و .S انتريتيديس بخش عمده موارد بيمارى انسان را در ايالات متحده ايجاد مىنمايند. بيمارانى که خطر بروز سالمونلوز در آنها بالا است عبارتند از: افراد مبتلا به کاهش اسيديته معده (مصرف آنتىاسيد، بيمارى عدم ترشح اسيد) و اختلالات گوارشى (بيمارى التهابى روده، سابقه جراحى گوراشي، مصرف آنتىبيوتيک). گاستروانتريت شايعترين علامت است. بعد از يک دوره نهفته ۴۸-۶ ساعت، اسهال ايجاد مىشود که ممکن است با دلپيچه، تهوع، استفراغ، و تب همراه باشد. در مدفوع ممکن است لکوسيت ديده شود و در مواردى اسهال خونى واضح وجود دارد.
1403/10/2 - پین فایل